Tjäna snabba pengar online / hemifrån? Allt du behöver veta!

*Artikeln innehåller affiliate-länkar till eToro.com, Binance.com, Hashtastic.eu och Timebucks.com

8 Enkla sätt att tjäna pengar på online / hemifrån


1. Dropshipping

Att tjäna pengar på dropshipping är inte svårt. Det som är en utmaning är att tjäna mycket pengar. I dagens samhälle är online-shopping framtiden. Det är inget snack om saken, det är både lättare och smidigare för konsumenter att handla online. Därför sätter vi drop shipping högst upp på vår lista. Det är både enkelt och lära sig, och billigt att starta upp.

Det är billigt eftersom att du har en webshop utan att behöva ha något varulager! Hur sjukt låter inte det?

Det är inte så sjukt faktiskt, folk har hållt på med drop shipping världen över i många år nu. Men ALLA kan tjäna pengar på att göra det i våra ögon.

Enkelt förklarat ger det dig möjligheten att sälja precis vad som helst. Det ända som är upp till dig är att bygga en webshop (mycket enklare än du tror), samt marknadsföra dina produkter.

Låt säga att du byggt webshoppen och fått en beställning. Du köper då produkten direkt till kundens adress med en del av pengarna du fått av kunden. På så sätt behöver du aldrig hantera paketen, och ingenting går i själva verket via dig.

Läs mer om dropshipping i Sverige


hur-man-tjanar-pengar-online-via-dropshipping

2. Investera i Aktier

Du som läser detta har säkerligen hört talats om att handla med aktier. Det är definitivt ett av de bästa sätten att tjäna pengar online enligt oss. Dock behövs en ganska hög budget för att tjäna pengar på större företag.

Det vi rekommenderar är att skaffa pengar på andra sätt först, för att sedan investera i aktier. Det tar tid att börja se en vinst i aktier, och det kommer att ta tid innan du börjar se en ända krona i vinst.

Om din budget är liten, eller inte har råd med en stor förlust. Antingen investerar du i Kryptovalutor (mer om det i #4), eller “penny-stocks”. Penny-stocks är nystartade företag som precis blivit börsnoterade. För den typen av aktier är den bästa satsningen kvantitet över kvalité. Du behöver sprida ut dina investeringar (även med stora företag), ungefär 1-5% av din totala budget i varje företag.

För ett betydligt större urval av aktier och penny-stocks brukar vi använda oss av eToro

Om du inte vill investera direkt, utan vetskap, så finns det gratis så kallade “lek-alternativ”. Den hemsidan vi starkt rekommenderar för detta är också eToro, på grund av det extremt snygga interfacet och smidiga registreringen. Vi själva använder oss av eToro över svenska alternativ såsom Avanza och Nordnet.

Lycka till !

Läs mer om investeringar och hur man blir rik här


3. Investera i Kryptovalutor

Kryptovalutor!
Kanske har du hört om hur mycket pengar man kan göra med de?
Kanske har du hört om hur mycket pengar man kan förlora med de?

Oavsett vad du har hört, att tåget redan gått, eller att tåget inte gått. Pengar finns fortfarande att antingen vinnas eller förloras i Kryptovalutor. Tänk dock på att inte lyssna på “Mainstream” medier såsom SVT och TV4. Kryptos är ett nytt koncept, och självklart är det därför inte mainstream.

Kryptovalutorna är instabila. Det är därför dagens stora medieföretag vill avskräcka privatpersoner från att investera. Det mesta de säger är sant dock, de är instabila och man vet aldrig vad som ska hända. Däremot ser vi på SuperPlus extrem potential för dessa i framtiden. Vi tror att banker inte alls kommer fungera som de gör idag om 5-10 år.

Vill du dra ett säkert kort, satsa på att investera i top 3 eller top 5 valutorna. Statistiken över samtliga kryptos kan du se på coinmarketcap. Om du vill vara ännu säkrare, lägg in allt på Bitcoin.

Om du däremot har råd att förlora mer, så finns det ännu mer instabila valutor att investera i. Dessa kallas för “altcoins” och är valutor som riktar in sig på att lösa ett nichat problem (oftast).

Hur du går till väga för att börja handla med valutorna rekommenderar vi Binance. Ett mycket bra första steg. De har väldigt enkel navigation, och du kan till och med byta vyer mellan så kallade nybörjar- och proffs -vyer! En mycket bra och säker exchange för både nya och gamla investerare/traders.

Lycka till !


4. Blogga

Du kanske har hört att det inte går att tjäna pengar på bloggar längre. Så är inte fallet, och jag tror aldrig det kommer försvinna. Det är ett snabbt och bra sätt att nå ut till en stor publik utan att behöva använda sig av ett nätverk såsom TV4 eller DN.

Kickstarta din blogg idag och jag kan lova dig att du kommer börja se en vinst om en månad eller två. Läs allt du kan om hur man får klick till sin blogg! Det finns massvis av gratis information att hämta online.

Något du måste läsa på om du funderar på att börja blogga är SEO. På svenska: sökmotoroptimering. Detta involverar ett antal metoder för att ranka högre/högst upp på Google och andra sökmotorer. På så sätt får du gratis trafik till din hemsida.

För att tjäna pengar på bloggen senare använder du dig av Ezoic. Det är google adsense på droger egentligen. Vi har personligen testat Google Adsense men har sedan bytt över till Ezoic. Det är fortfarande Google AdSense men det som är bättre är att du tjänar mer! De använder sig av olika algoritmer för att optimera annonserna till just din hemsida/blogg.

Vi såg 3x så mycket pengar när vi bytte från vanliga Google Ads till Ezoic. Extremt bra!

Läs mer om att börja blogga och tjäna pengar på blogg här


5. Instagram

Denna metod kan kombineras med nästa alla andra på denna lista. Men det börjar med att bygga upp en följarskara.

Det är mycket enklare än vad du tror. Först och främst, hitta en niche som du gillar, kanske en hobby? Hälsa, träning, teknik, vad som helst!

Jaja, nu när du satt upp din Instagram profil, nu börjar det roliga! Börja ladda upp 9st bilder så att det ser bra ut om någon kommer in på din profil. Det viktigaste för att växa är content. Vi rekommenderar 1-3 posts om dagen. Självklart kommer du växa med mindre posts, men inte alls lika snabbt.

Fixa till din profils professionalitet genom att beskriva ditt konto på 2-3 rader i biografin. Helst i bullet points eller med emojis. Det gör att ditt konto ser mer professionellt ut.

För att nå en bredare publik än bara de som följer dig bör du använda dig av relevanta hashtags. För att hitta hashtags som kommer ge just ditt konto bra resultat rekommenderar vi Hashtastic. Vi själv har använt oss av detta verktyg för att nå upp till 20x fler personer än följarskaran!

Läs mer om att tjäna pengar på Instagram


6. Starta en Youtube Kanal

Men… vad ska du lägga upp? Spelar ingen roll!
Hitta en niche du brinner för, kanske en hobby, eller något tv-spel? Har du en bra personlighet? Använd dig av den istället då, eller ännu bättre, kombinera det med en niche.

Registrera ditt YouTube konto och skapa kom på video-ideér. Bäst är om du hittar ett specifikt ämne inom din niche som inte så många andra har laddat upp på YouTube. På så sätt kan du se visningarna rulla in ännu snabbare till och börja med.

Tänk inte på pengarna till att börja med, det kan du tänka på vid ett senare skede. Först och främst måste du ladda upp en handfull videos av bra kvalité (det kan man uppnå med sin mobilkamera idag). Tänk på att använda taggar, en bra thumbnail och självklart, en bra titel!

Snöbollseffekten är extremt relevant i detta fall. I början kanske du bara ser ett tiotal visningar, men ju mer du får, ju snabbare går det!

Hur man får fatt i höga visningar mer fördjupat finns det massor av bra ställen att läsa om. En snabb google-sökning kommer visa dig steg för steg hur du ska gå till väga för att växa.

När du har börjat få lite views så kommer du snart se din följarskara växa. Då fortsätter du pumpa ut kvalitétsmaterial i samma niche och fortsätta din resa mot toppen!


7. Sälja saker på Tradera / Blocket

Tja… det har du nog redan tänkt på eftersom du läser det här. Men det finns metoder för att faktiskt tjäna en hel månadsinkomst på dessa sidor!

Du kan först börja med det du vill sälja från hemmet. Sånt du har på vinden eller i garaget. Kanske har du gamla saker med faktiskt värde som du inte ens visste om?

Nå väl, om du vill tjäna stora pengar på dessa sidor så rekommenderar vi att du köper och säljer. Hitta grejer (helst lokalt, det är smidigast), på Blocket, Tradera, eBay, Facebook vad som. När du hittat något du tror du kommer kunna sälja för mer måste du också ha en plan för att sälja det. Titta på produkten eller liknande produkter och titta hur de presterat och vad de finns uppe för på liknande sidor. Kan du få det billigare än vad marknaden föreslår? Go for it!

En annan metod är att du hittar lite äldre / second hand grejer som du tror att du kan fixa till. Ett bra exempel på detta är cyklar! Det finns hundratals cyklar till salu på nätet, hitta någon som är i något sämre skick och fixa till den. Crescent och liknande märken är väldigt populära i dagens miljömotiverade samhälle. Köp en ny sadel, nytt styre, ny linda, eller kanske bara måla om den (sprayfärg rekommenderas, det går på bara några minuter).

Nu när du hittat ditt så kallade objekt och inköpt det är det dags att faktiskt tjäna pengarna. Du måste ju få det sålt, annars var det ju ingen bra affär, vad ska du med en kristallkrona från 70-talet till? Det här är enligt oss den svåraste biten, men när du har gjort det ett par gånger börjar du förstå marknaden och hur du ska sälja grejerna.

Ett tips är att rikta in dig på något du redan vet något om. Inte nödvändigtvis marknaden, men i produkterna som finns på marknaden. På så sätt vet du vad konsumenten vill ha, och ungefär hur mycket folk är villiga att spendera på produkterna i andra hand.


hur-man-blir-rik-och-tjanar-pengar

8. Betalda Undersökningar / Surveys

Okej okej… vi vet vad du tänker, det är jobbigt och tidskrävande att göra undersökningar. Visst, det är jobbigt, men det är en start! Vi menar inte på att du ska göra detta fulltid och tjäna 30.000kr/månad på det.

Men en tiondel av det om inte mer kan du lätt få in utan att det ska ta allt för mycket tid!

Det är ett väldigt enkelt och snabbt sätt att tjäna pengar på. Kanske kan du investera vinsten i några av ovan-nämnda sätt? En liten summa kan du göra till en stor summa med några av de andra alternativen.

Få 50kr registrerings-bonus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *